Gå med

nya användare

Din profil

redan registrerad

Vi stärker säkerheten på Bonusway

shutterstock_268450493

Hej, long time no talk!

Det kommer inom snar framtid bli ännu säkrare för dig som Bonusways användare att få din bonus utbetald.

I fortsättningen kommer du när du har begärt om en utbetalning, att få ett SMS med en verifieringskod. Denhär koden kopierar man in i ett nytt fönster som dyker upp i browsern. Bonusbegäran lyckas först när verifieringskoden har blivit ifylld korrekt.

Detta innebär det att även ifall någon skulle knäcka ditt lösenord och användarnamn på Bonusway, kan personen inte begära ut bonus utan koden.

Trots detta rekommenderar vi att lösenordet till ditt Bonusway-konto skall vara starkt och inte samma lösenord som till ditt mailkonto.

Säkerhetskod för ditt konto

Utöver verifieringskoden som kommer per sms när man begär om utbetalning av bonus, kommer vi också att skapa en fyrsiffrig så kallad säkerhetskod till alla användare. Med hjälp av denna säkerhetskod kan du bevisa att du är ditt Bonusway-kontos ägare, ifall ditt lösenord skulle råka komma i fel händer.

Av säkerhetsorsaker kommer din säkerhetskod visas till dig i vår tjänst endast en gång. Den syns med andra ord inte någonstans på ditt konto. När du ser din säkerhetskod är det ytterst viktigt att du sparar den någonstans och vet var du har den.

Du kan spara din säkerhetskod exempelvis genom att skriva ner den, på datorn, mobilen eller en lapp. Det viktigaste är att du har koden ifall en problemsituation kommer upp, och du kan visa att ditt Bonusway-konto tillhör dig.

Har du frågor eller något du undrar över?
Hör av dig till oss på info@bonusway.se, så hjälper vi dig!

Kommentarer (0)

Toppen