Gå med

nya användare

Din profil

redan registrerad

Black Friday ABC

Uppdaterad 15/11 2021

Under november ser man regelbundet reklamer för Black Friday och man hör människor snacka om vad de planerat köpa under denna speciella dag.

Vad är Black Friday och hur ska man gå tillväga för att göra kloka inköp?

Black Friday är årets största shoppingdag som infaller slutet november varje år, veckan efter den amerikanska helgen Thanksgiving. Idén fick sitt startskott i USA för ett par årtionden sedan. Black Friday är slutsmällen på den så kallade “Black week”, en vecka då butikerna lägger ut fantastiska erbjudanden som bygger upp till fredagens exklusiva priser. Black Friday är en otroligt fin chans att få undanstökat julklappshandlandet innan jul till fina priser.

Din Black Friday checklista:

1. Planera dina köp på förhand

De flesta nätbutiker har väldigt bra kampanjer och erbjudanden under veckans lopp, men speciellt under fredagen. Ifall du inte planerar dina köp, gör du lätt fler impulsköp under en kort tid. Många butiker har rabatt på hela sitt sortiment så genom att på förhand skriva upp de produkter du vill införskaffa under Black Friday, undviker du onödiga köp som du sedan måste returnera. Kom ihåg att då du handlar via Bonusway får du inte bonus ifall du returnerar produkter ifrån ditt köp.

2. Skapa ett konto i nätbutiken

Genom att färdigt skapa ett konto i nätbutiken, loggar du smidigt in och behöver inte desto mer fundera på inmatningen av kontonummer, adress, kontaktuppgifter osv då de redan sparats vid skapande av kontot. I vissa nätbutiker behöver man nämligen vara snabb med att genomföra sitt köp och sin betalning, eftersom det är först till kvarn som råder. Med ett användarkonto fungerar detta lätt och smidigt.

3. Var tidigt ute

En av de kanske mest spännande stunderna under hela veckan är natten mellan torsdag och Black Friday. De flesta erbjudanden kommer upp redan vid midnatt och då är det fritt fram att börja handla. Ifall du har möjligheten och vill försäkra dig om att dina utvalda produkter inte tar slut innan du hunnit plocka åt dig dem, lönar det sig att vara i gång då klockan slår midnatt.

Det är inte alls dumt att spana efter erbjudanden under hela veckan innan Black Friday.


4. Hitta de bästa kampanjerna på Bonusway

Då du vill jämföra priser lönar det sig att gå in på Bonusway.se. På hemsidan samlar vi alla de bästa och smaskigaste Black Friday erbjudandena under en och samma spalt, för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Denna hittar du i vänstra spalten under “Erbjudanden” och “Black Friday”.

5. Samla bonus för dina uppköp

Du ska såklart inte glömma bort att samla bonus för dina inköp. Genom att logga in på ditt Bonusway konto får du förutom himla bra rabatter bonus på dina uppköp. Många butiker ger dig även Black Friday till ära en smarrig högre bonus. Gå in och kolla in våra högre bonusar under “Erbjudanden” och “Högre bonus”. Kom ihåg att vissa rabattkoder som du använder i samband med ditt köp kan neka din bonus. Alla rabattkoder vi hänvisar till på vår hemsida är dock säkra för dig att använda och ändå samla åt dig dina bonusar.

6. När slutar shoppingfesten?

Som tidigare nämnt är Black Friday den största shoppingdagen, men trots detta fortsätter många kampanjer hela helgen och veckan avslutas med Cyber Monday. Om du inte hittade det du behövde under Black Week, kan du ha din sista chans att fynda under Cyber Monday, då vi lägger upp nya erbjudanden.

Gör kloka beslut och lycka till med shoppingen!

Kommentarer (0)

Toppen