Gå med

nya användare

Din profil

redan registrerad

HomeAway tävlingens villkor

Vi ordnar en tävling på vår Facebook sida där du kan vinna ett boende värt 16 000 kronor för din semester!

Tävlingens villkor:

  1. Priset kan användas för HomeAway-boendekostnader och eventuella städ- och serviceavgifter på 16 000 kronor (ca 1 500 €).
  2. Priset måste användas före den 31 augusti 2020.
  3. Om boendet inte är tillgängligt, förbehåller HomeAway rätten att erbjuda ett alternativt boende av samma eller större värde.
  4. När boendet är överenskommet och reserverat, kan den inte avbokas eller ändras utan konsekvenser. Avbokningsavgifter och prisskillnader för att boka samma eller liknande boende betalas till vinnaren om den nya bokningen överstiger 16 000 kronor (ca 1 500 euro).
  5. Vinnaren är ansvarig för kostnader och arrangemang som inte ingår specifikt i priset, inklusive men inte begränsat till; transportkostnader, reseförsäkring, alla nödvändiga resedokument inklusive pass och visum. Priset inkluderar inte pengar eller andra resekostnader.
  6. HomeAway kommer inte att vara ansvarig för eventuella skador som uppstått under vistelsen, inklusive eventuella avbokningsavgifter, om vinnaren inte kommer till fastigheten på de reserverade dagarna. I det här fallet går priset bort.
  7. Vinnaren ansvarar för alla kostnader som uppstår på grund av skador på fastigheten under vistelsen.
  8. Priset bekräftas skriftligen till vinnaren via e-post. Misslyckande och / eller en ogiltig e-postadress eller underlåtenhet att uppfylla behörighetskraven kan leda till förlust av priset.
  9. Priset kan inte omvandlas till kontanter och kan inte överföras till en annan person.
  10. Vinnaren samtycker till att ge sitt namn, foto och bostad, och godkänner rimliga samarbeten med HomeAway med avseende till publicering av vinstrelaterad information.
  11. Vinnaren måste vara medlem på Bonusway.

Kommentarer (0)

Toppen