Gå med

nya användare

Din profil

redan registrerad

Våra Kroatientips

Kroatien är känt för sina vackra landskap, fina stränder, turkosblått vatten och sevärdheter som ringmuren i Dubrovnik och Diocletianus palats i Split. Här finns mycket att upptäcka och god mat och dryck till en behaglig prisnivå.

Dubrovnik

Strosa i gränderna i den vackra staden som tar andan ur de flesta. Slå dig ner på en uteservering, gå runt den vackra ringmuren och gör ett besök till Fransiscanklostret där det även finns ett gammalt apotek. I Dubrovnik finns även det kulturminnesmärkta Rektorspalatset. Får ni lust att bada kan man ta sig till en fin strand strax söder om staden. Ett tips är att ta båten till ön Lopud där det finns fler vackra ständer.

Boka hotell via MrJet: från  1076 kr/natt

Du får minst 57,64 kr i bonus/natt (6,00 % bonus 24.7-30.7.2017)!


Panorama över Dubrovnik

Split

Split är oerhört charmigt, och staden domineras av Diocletianus palats som är fullt av liv och rörelse. Missa inte den fantastiska fiskmarknaen som öppnar tidigt på morgonen. I Split finns även shoppingmöjligheter på gatan Marmontova. Stranden Bacvice finns söder om Split där man kan bada. Från Split går det även många båtar ut till den oerhört vackra skärgården.

Boka hotell via MrJet: Från 239 kr/natt

Du får minst 11,47 kr i bonus/natt (6,00 % bonus 24.7-30.7.2017)!

Hvar

Hvar är en otroligt fin ö i Kroatiens arkipelag som ligger strax sydväst om Split, och staden ligger i sydvästra delen av ön. På Hvar finns något för alla, och det går utmärkt att ta en kortare båttur till olika intilliggande öar. Vill man ha sol och bad har man kommit helt rätt, men ön har mycket mer än så att erbjuda.

Boka hotell via MrJet: Från 526 kr/natt

Du får minst 28,18 kr i bonus/natt (6,00 % bonus 24.7-30.7.2017)!

Brac

Brac hör också till en av de större och mer kända öarna i Kroatien. Här är det framförallt den långa sandtungan Zlatny Rat som Brac är mest känt för. Här finns en hel del att upptäcka och se. Hyr en moppe och utforska ön! I hamnen i staden Supatar finns mycket trevliga restauranger. Zlatny Rat finns i staden Bol.

Boka hotell via MrJet: Från 861 kr/natt

Du får minst 46,13 kr i bonus/natt (6,00 % bonus 24.7-30.7.2017)!


Zlatny Rat

Kommentarer (1)

Toppen