Gå med

nya användare

Din profil

redan registrerad

Vad betyder egentligen de olika bonusstatusarna?

shutterstock_283203857 (1)

Hej på er!

Vi har bestämt oss för att klargöra hur bonusstatusarna i fortsättningen kommer att se ut, och framför allt vad de innebär. I framtiden kan din bonus ha någon av följande statusar:

  • Under utvärdering
  • Tillagd till ditt saldo
  • Ej godkänd

I praktiken har vi alltså lämnat bort statusen “Godkänd”. Vi valde att göra det av två orsaker:

  1. Vi har fått mycket feedback om att det är svårt att förstå vad skillnaden mellan “Under utvärdering” och “Godkänd” är. En del tolkar “Godkänd” som att bonusen redan är betald. Bonusen är betald först då när den är “Tillagd till ditt saldo”. Att bonusen är “Godkänd” innebär att våra samarbetspartners bekräftat att vi kommer att få kommissionen för ifrågavarande bonus, varefter vi kan betala ut den åt användaren.
  2. Via några av våra samarbetspartners (beroende på nätverk) uppdateras inte informationen på våra användares profiler automatiskt. I det fallet ändras “Under utvärdering” direkt till “Tillagd till ditt saldo”, när vi har fått kommissionen. Statusen “Godkänd” faller bort av tekniska orsaker.

I fortsättningen registreras alltså bonusarna som vanligt med statusen “Under utvärdering”, och väntar på att antingen bli tillagda till ditt saldo, alternativt nekade av någon orsak. Det sker inga förändringar angående bonusarnas utbetalningstid, utan beroende på webbutik kan den vara mellan 8-19 veckor. När bonusen gäller en tjänst så som ett hotell eller flyg, börjar utbetalningstiden när tjänsten har använts.

Om ni har frågor eller något ni undrar över, skriv till oss på info@bonusway.se

Kommentarer (2)

Toppen