Gå med

nya användare

Din profil

redan registrerad

Taggade inför Pokémon Go?

Hallå!

Ingen av er har väl missat Pokémon Go? Spelet slog igenom stort i USA över en natt, och blev genast populärare än Tinder! Åtminstone vi väntar med spänning på att spelet skall släppas i Sverige, det kliar redan i fingarna! Medan man väntar kan man förbereda sig inför riktigt “hard core” Pokémon Go-spelande genom att ta vara på våra tips nedan.

Ladda din mobil on the (Pokémon) Go!

Skall man gå ut på Pokémonjakt, vill man inte att den måste avbrytas på grund av att batteriet på mobilen tar slut. Se till att skaffa ett portabelt extra batteri! Med hjälp av det kan du kan ladda din telefons batteri och fortsätta spela Pokémon Go i lugn och ro. Ett perfekt tillbehör att ha med på resande fot, när batteriet börjar ta slut finns möjligheten att ladda mobilen var du än befinner dig.

Vi tipsar om tre stycken olika sorter, varav någon av dem säkert passar just dig! Kom ihåg att gå via Bonusway till webbutikerna för att bonusen skall registreras.

Teknikmagasinet, 4 % Bonus

Power Lock 1600mAh Black, 49,99 kr.

CDON, 2,50 % Bonus

TP-Link TL-PB10400 Powerbank 10400mAh med inbyggd ficklampa(!), 299 kr. 

Ur & Penn, 4 % Bonus

Powerbank Marmor, 98 kr. 

shutterstock_310270499

Räcker surfen till?

Du behöver eventuellt uppgradera ditt mobilabonnemang, och kan då exempelvis köpa mera data för att kunna fånga Pokémons ostört så länge du vill utan att surfen tar slut. Besök Tre, Vimla och Fello för och se vilket abonnemang som passar bäst för just dina behov. Kom ihåg att man får bonus på dessa webbutiker endast som ny kund.

Tillräckligt bekväma skor?

En annan viktig sak att tänka på före man beger sig ut på jakt, är vilka skor man har på sig. Ett par sköna och välsittande sneakers är antagligen det bästa alternativet för att inte skavsår eller andra otrevligheter ska avbryta spelandet. Här hittar du tre väldigt snygga par.

HOLLYWOOD, 4 % Bonus

Vans x Nintendo Authentic, 710 kr

ZALANDO, 5 % Bonus

Nike Roshe One, 899 kr

Nelly, 4 % Bonus

Adidas Stan Smith, 899 kr

shutterstock_342768113

Släck törsten!

Sist men inte minst, kom ihåg att dricka vatten. Det blir mycket springande och vandrande under Pokémonjakten och därför är det väldigt viktigt att ha vatten med sig. Speciellt då man söker Pokémons under varma sommardagar. Här är tre riktigt snygga vattenflaskor som det kan löna sig att klicka hem.

CDON, 2,5 % Bonus

Sigg Traveller Röd, 199 kr 

Ali Express, 3,5 % Bonus 

Pokémon cartoon styled water bottle, 9,74 USD

Fyndiq, 2,5% Bonus

Vattenflaska med fruktbehållare, 99 kr

shutterstock_300395423

Gotta catch ’em all!

Som vanligt, hör av er till oss på info@bonusway.se, ifall ni undrar över något eller har frågor.

Ha en trevlig helg!

Kommentarer (0)

Toppen