Gå med

nya användare

Din profil

redan registrerad

Nya funktioner på Bonusway

Hej allihopa!

Det händer en hel del spännande saker på Bonusway just nu, bara idag har det hunnit ske en massa förändringar. Vi har många nya funktioner som förenklar användningen av vår tjänst, och förhoppningsvis gör den mer intressant på olika sätt.

För att fira dessa roliga nyheter, ger vi dig dubbelbonus i alla butiker idag och även imorgon (29.-30.6). Tjoho!

Låt oss ta en titt på de nya funktionerna!

1. Din profil

Din profil ser lite annorlunda ut. När du har loggat in på ditt Bonusway-konto, finns det under “Hem” nya menyalternativ, det vill säga “Favoritbutiker”, “Aktivitet”, “Kompisar” och “Inställningar”.

I nyhetsflödet på din hemsida kan du hålla koll på de senaste händelserna på Bonusway och se nyheter angående rabatter, kampanjer och eventuella rabattkoder hos dina favoritbutiker. Nyhetsflödet kan anpassas så att du enbart får nyheter och information angående butiker och erbjudanden som intresserar dig.

hem3

2. Shopping utan lösenord

Du kan hoppa över att skriva in ditt lösenord ifall du har bråttom att shoppa, eller helt enkelt har glömt ditt lösenord. Det räcker med att fylla i din emailadress du är registrerad med, och bonusen registreras ändå.
Du måste dock ange lösenord för att komma åt din hemsida för att se din aktivitet, klickhistorik, dina vänner eller för att ändra något i dina privata inställningar och betalningsdetaljer.

loggain1

losenord2

3. Dina kompisar

Nu kan du lägga till vänner på Bonusway. Om dina vänner på Facebook eller Google också är medlemmar på Bonusway, kan ni bli vänner även här. Du kan se var dina vänner shoppar, och om du vill, dela din aktivitet med dem. Ni kanske har gemensamma favoritbutiker? Vi jobbar på att utveckla denhär funktionen ytterligare, så att man kan lägga till vänner via ännu fler sociala medier.

kompisar4

4. Meddelanden

För att lättare kunna kommunicera med er användare, har vi utvecklat ett nytt meddelandesystem. Du har en personlig brevlåda på Bonusway, dit vi skickar alla viktiga nyheter och information du inte vill missa.

meddelanden6

5. Ny och mer praktisk meny

Vi har försökt göra det ännu enklare för er användare att använda vår tjänst, och komma snabbare till önskad webbutik. Det har vi gjort genom att förnya huvudmenyn.

nymeny5

Hoppas ni tycker om de nya funktionerna på Bonusway, och kom ihåg att ta kontakt med oss på info@bonusway.se ifall ni undrar över något.

Ha en bra dag, och happy shopping!

Kommentarer (0)

Toppen