Gå med

nya användare

Din profil

redan registrerad

Årets största shoppingmånad är här!

November är den månad på året då man runt om i världen shoppar som mest. Orsaken är shoppingevenemangen Singles day (11/11) & Black Friday som i år är fredagen den 23/11.

Singles Day

Den 11.11 firas den internationella singeldagen och den är även känd för att vara en av årets populäraste shoppingdagar. Eftersom dagen är extra stor i Kina har alla våra kinesiska butiker extremt rabatterade produkter under hela dygnet. Dagen är alltså singlarnas festdag, då man firar och är stolt över att man är singel. Till firandet hör självklart lite (läs mycket) shopping!

De senaste åren har även många andra internationella och även svenska butiker hakat på trenden med fantastiska rabatter på Singles Day. Gillar du ha julklapparna fixade redan i början på november? Då rekommenderar vi verkligen att du kollar in vilka erbjudanden Singles Day har att erbjuda.

 

Black Friday

Den andra stora shoppingdagen (eller veckan) i november är Black Friday. Fenomenet Black Friday kommer från USA där man dagen före Black Friday firar Thanksgiving. Under Black Friday & Cyber Monday (måndagen efter Thanksgiving helgen) har de flesta butiker grymma erbjudanden. HÄR kan du läsa om våra bästa Black Friday tips från förra året.

Kommentarer (0)

Toppen