Gå med

nya användare

Din profil

redan registrerad

Håll koll på våra butiker

shutterstock_282133748

Ibland kan det vara svårt att veta vilka alla butiker som faktiskt finns hos oss eller att veta hur man hittar dem.

Genom att trycka på fliken “Butiker” (högst upp på vänstra sidan) när man är inloggad på sin profil kommer man till den HÄR  sidan där man kan börja bläddra bland våra butiker. Vi sorterar våra butiker så att det skall vara lättare att hitta dem. Man kan söka på de populäraste butikerna, de nyaste butikerna och de butiker som erbjuder högst bonusprocent. Butikerna finns även listade från A-Ö. Dessutom är butikerna listade i 10 underkategorier vilka är: Mode, Skönhet&Hälsa, Resa, Elektronik, Mat&Dryck, Barn, Underhållning, Livsstil, Finans&Tjänster samt Sport&Fitness.

Just nu har vi över 400 butiker i vår tjänst och varje vecka lägger vi till fler. Vi strävar efter att ha så många butiker som möjligt med i vår tjänst, så att du som användare skall kunna få bonus på i princip alla köp du gör online. Här är listat lite av våra butiker från de olika kategorierna.

POPULÄRAST:

NYAST: 

HÖGST BONUS: 

Ifall man som användare har tips om butiker som vi borde lägga till kan man gärna maila till oss på: info@bonusway.se, skriva till oss på Facebook eller kommentera detta blogginlägg. Vi strävar hela tiden efter att utveckla och förbättra vår tjänst och tar därför gärna emot åsikter och önskemål!

 

 

Kommentarer (0)

Toppen