Gå med

nya användare

Din profil

redan registrerad

EARTH DAY

Hej. Idag firas earth day och vi tycker att det är en väldigt viktig dag att lyfta upp. Aldrig har det varit lika nödvändigt att värna om planeten som vi bor på som det är idag. För att fira denna dag har vi gjort ett blogginlägg där vi listar några av de miljövänliga tjänster och butiker som finns hos oss på Bonusway.

Matsmart – Bonus 4%

Vi älskar Matsmart och iden bakom tjänsten. Här kan du till billiga priser köpa överskottsmat som annars skulle kastas bort. Tyvärr får man endast bonus från butiken ifall man är en ny kund, men ifall du inte har testat denna fantastiska tjänst ännu lönar det sig att göra det redan idag. Kolla bara nedan vilka galna erbjudanden du kan ta del av.

Jordklok – Bonus 2%

Som man redan förstår via namnet på butiken, så är Jordklok en butik som värnar om vår planet. I butikens sortiment hittar du ett brett utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter. Allt ifrån ekologiska skönhetsprodukter, hygienprodukter, livsmedelsprodukter och barnprodukter.

Cykelkraft – Bonus 2%

Det miljövänligaste transportmedlet är cykeln. Dessutom går det väldigt snabbt att cykla och man får motion på köpet. Nu när det börjar bli varmare lönar det sig verkligen att plocka fram cykeln och börja cykla till jobbet, träningen eller vilket annat ärende som helst. Ifall du inte färdigt har en cykel kan du lätt köpa en från Cykelkraft. De hjälper dig att välja rätt cykel, monterar cykeln och levererar den hem till dig. Perfekt!

Cubus – Bonus 5%

Cubus är en av de klädbutiker som värnar om miljön och säljer ekologiska kläder. Vissa av kollektionerna är märkta “Organic” och då har det vid produktionen använts ekologisk bomull vilket innebär att extra hänsyn tagits till miljön. Ett extra plus är att dessa kollektioner dessutom är väldigt snygga!

Årstiderna – 65 kronor bonus

Årstiderna säljer helt ekologiska matkassar. Idén bakom företaget är denna: “Vi tar en trälåda, fyller den med säsongens bästa ekologiska råvaror, lägger i några lättlagade recept som passar till innehållet och levererar den direkt hem till din dörr”. Ifall du vill börja äta mera ekologiskt, så tycker vi att du ska testa en fräsch matkasse från Årstiderna och dessutom samla in 65 kronor bonus på köpet.

Hoppas ni gillade våra tips. Avslutningsvis en liten quote: “You cannot get through a single day without having an impact on the world around you. What you do makes a difference, and you have to decide what kind of difference you want to make.” – Kram på er!

Kommentarer (0)

Toppen