Gå med

nya användare

Din profil

redan registrerad

Bonusway nu som app – vinn en iPhone 7!

Hej på er! Här kommer jag med roliga nyheter till er. Vi har nämligen skaffat oss en app! Den är supersmidig för oss nätshoppare, den ger oss möjligheten att shoppa medan vi är i farten och inte stillasittande vid datorn. Du kan shoppa på bussen på vägen till jobbet eller skolan, hos frissan eller samtidigt som du med ett öga tittar på Netflix. Perfekt för när man inte har tillgång till dator. Vår app förenklar shoppingen oerhört och du sparar tid! Den är också tydlig och hur lätt som helst att använda. Appen är självklart gratis. 

Det ser praktiskt taget helt likadant ut som på datorn när man loggar in. Man hittar sina favoritbutiker, privata inställningar och sin aktivitet hur bra som helst på appen också. Hoppas ni kommer att älska den lika mycket som vi gör!

Ladda ner appen här:

För iPhone: https://itunes.apple.com/am/app/bonusway-sverige/id1097719203?mt=8

För Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bonusway.se

Vinn en iPhone 7!

I samband med lanseringen av appen lottar vi ut en iPhone 7 bland de användare som laddar ner vår app och gör ett köp via den! Tävlingen pågår under mars månad, och vinnaren utses i början av april. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

 

Ha en bra dag! Treat yo self och passa på att testa vår nya app! Förhoppningsvis vinner just du en ny iPhone.

Om ni har frågor eller något ni undrar över gällande appen eller vad som helst annat, ta kontakt med oss på info@bonusway.se.

Kommentarer (0)

Toppen